Ontstoppingsdienst

Een verstopping in het toilet, de leiding of afvoerbuizen komt altijd ongelegen en is erg vervelend. Onze ontstoppingsdienst verhelpt u graag van uw probleem.  

Hoe gaan we te werk? 

Wij komen ter plaatse en bespreken met u het verstoppingsprobleem. Na analyse van de oorzaak wordt de leiding ontstopt onder hoge druk of met een krachtig zuigtoestel.  Op die manier zorgen we voor zo min mogelijk hinder in uw huis en lossen we de verstopping op. 

Na afloop van de werken bespreken we nog eens samen met u of alles naar wens is en laten we de woning proper achter.    

Zo bent u van uw verstoppingsprobleem vanaf! 

Ontstoppingsdienst Sint-Niklaas
Ontstoppingsdienst Sint-Niklaas

Terugkerende of complexe verstopping?

Een verstopping kan erg hardnekkig zijn en soms complex om op te lossen. Als de ligging of situatie van de afvoerbuizen onduidelijk is, gebruiken we een camera- of sonar inspectie om de ligging en toestand van de afvoerbuizen in kaart te brengen. 

Bij een complexe verstopping kijken we de afvoerbuizen na, om er zeker van de zijn dat de verstopping helemaal verdwenen is. +

 

Waar werken we? 

Onze ontstoppingsdienst is actief in de regio's Belsele, Sinaai, Sint-Niklaas, Waasmunster, Hamme, Stekene, Kemzeke, Sint-Gillis-Waas.

Voorkomen van een verstopping

Uiteraard kan niet elke verstopping voorkomen worden maar door uw septische put regelmatig te laten ruimen, vermindert het risico op verstopte afvoerbuizen. Meestal ligt de oorzaak van een verstopte afvoer in de keuken, badkamer of toilet bij de septische put.

Andere oorzaken van verstopping in de leidingen zijn kalksteen, urinesteen, afval- of etensresten, zeepresten enz. 

 

Help mijn toilet zit verstopt!

Zit het toilet of de afvoer van de keuken verstopt? Ruimdienst Dhollander Jonas helpt je uit de nood! Wij komen zo snel mogelijk langs om de verstopte leidingen vrij te maken.