Ontstoppingsdienst

Een verstopping in het toilet, de leiding of afvoerbuizen komt altijd ongelegen en is erg vervelend. Onze ontstoppingsdienst verhelpt u graag van uw probleem.  

Hoe gaan we te werk? 

Wij komen ter plaatse en bespreken met u het verstoppingsprobleem. Na analyse van de oorzaak wordt de leiding ontstopt onder hoge druk of met een krachtig zuigtoestel.  Op die manier zorgen we voor zo min mogelijk hinder in uw huis en lossen we de verstopping op. 

Na afloop van de werken bespreken we nog eens samen met u of alles naar wens is en laten we de woning proper achter.    

Zo bent u van uw verstoppingsprobleem vanaf! 

Herstellingswerken riolering

Na verloop van jaren kan uw rioleringsstelsel rondom de septische put slijtage of schade vertonen.  Een breuk of een lek in de afvoerbuis kan de werking van de septische put verstoren, verstopping of een onaangename geur veroorzaken. 
Na een eerste plaatsbezoek en analyse van het probleem kunnen wij renovatiewerken aan uw rioleringsstelstel uitvoeren. 
Wij zorgen steeds voor een kwalitatieve herstelling, zodat de riolering van uw woning terug optimaal werkt. 

Waar werken we? 

Onze ontstoppingsdienst is actief in de regio's Belsele, Sinaai, Sint-Niklaas, Waasmunster, Hamme, Stekene, Kemzeke, Sint-Gillis-Waas.

Voorkomen van een verstopping

Uiteraard kan niet elke verstopping voorkomen worden maar door uw septische put regelmatig te laten ruimen, vermindert het risico op verstopte afvoerbuizen. Meestal ligt de oorzaak van een verstopte afvoer in de keuken, badkamer of toilet bij de septische put.

Andere oorzaken van verstopping in de leidingen zijn kalksteen, urinesteen, afval- of etensresten, zeepresten enz. 

 

Help mijn toilet zit verstopt!

Zit het toilet of de afvoer van de keuken verstopt? Ruimdienst Dhollander Jonas helpt je uit de nood! Wij komen zo snel mogelijk langs om de verstopte leidingen vrij te maken.