Regenwaterput

Dankzij een regenwaterput kan je makkelijk regenwater opslaan en zo flink besparen op je waterfactuur. Regenwater is  duurzaam en kan gebruikt worden voor verschillende huishoudelijke toepassingen zoals het toilet, de wasmachine, de auto wassen... 

Wanneer regenwaterput reinigen? 

Er zijn enkele indicaties die wijzen op een vuile regenwaterput:

 

✔️ Het regenwater heeft een verdachte, stinkende geur

✔️ Het regenwater heeft een bruine/gele kleur 

✔️ Er vertoont zich een bruine rand in het toilet, door het vuile regenwater

 

Duiken bovenstaande problemen op? Tijd voor een reiniging van je regenput!

 

Het is in ieder geval nodig om je regenput van tijd tot tijd goed te onderhouden en een grondige reiniging te geven. Door een preventieve reiniging, ongeveer elke 4 à 5 jaar, houd je je regenwater proper en voorkom je bovenstaande problemen.

 

Wij leveren grondig werk

Het reinigen van een regenput moet grondig, tot op de bodem gebeuren. Het vuil bevindt zich voornamelijk op de bodem van de regenput.

Wij zuigen eerst de regenput volledig leeg. Vervolgens dalen we af in de put en zuigen we de sliblaag van de bodem op. Daarna reinigen we de wanden en de bodem onder hoge druk.

Na de uitgevoerde werken laten wij alles netjes achter. Zo kan jij terug proper regenwater gebruiken na de eerste regenbui. 

 

Waar werken wij? 

Wij komen graag je regenwaterput reinigen in de regio's Belsele, Sinaai, Sint-Niklaas, Waasmunster, Hamme, Stekene, Kemzeke, Sint-Gillis-Waas. Kortom, wij rijden rond in het Waasland. 

 

Reinigen regenwaterput

Vuil regenwater? 

Na onze interventie is dat verleden tijd! Vul je gegevens hieronder in voor de planning van een reiniging van je regenput. 

Wij contacteren jou binnen 1 werkdag om verdere afspraken te maken.