De kostprijs voor het ledigen van een septische put kan in sommige gevallen variëren. Bij het contact met de klant communiceren wij transparant over de prijs van een ruiming.

Wat zorgt ervoor dat de prijs varieert? 

 

Volume van de septische put

De ruiming van een grote septische put zal meer kosten dan een kleine put. We hebben nu eenmaal meer werk aan een grote put.

Ligging van uw woonplaats

Wij ruimen septische putten in onze werkingsregio: 

  • Sint-Niklaas + deelgemeentes
  • Lokeren + deelgemeentes
  • Waasmunster, Hamme
  • Stekene, Sint-Gillis-Waas, De Klinge

Afstand tot de septische put

In onze standaardprijs zit 30 meter darm inbegrepen. Als de afstand van de vrachtwagen tot de septische put langer is, moeten we extra slangen aankoppelen.
Dat betekent meer werk en materiaal, waarvoor een meerprijs wordt aangerekend.

Wat krijg je terug voor die prijs?

Belangrijk: je krijgt de beste service.
Surf gerust even rond en lees onze reviews. Mensen zijn tevreden over onze diensten. Doordat wij ons werk correct uitvoeren, zorgen we voor tevreden klanten.

Uiteraard ruimen we de septische put op een goede, efficiënte manier. Na de ruiming controleren we steeds de afvoer van het toilet en laten we alles netjes achter. We nemen het afvalwater mee en zorgen voor een correcte verwerking.

Kan de uiteindelijke prijs nog afwijken?

In sommige situaties kan dat voorvallen. Wanneer bijvoorbeeld blijkt dat een volle septische put niet het enige probleem is, maar er zich een verstopping voordoet. Of wanneer we extra materiaal moeten gebruiken voor moeilijke situaties.

Indien het louter om een ruiming gaat, zal de prijs echter niet afwijken van hetgeen op voorhand is afgesproken.

Septische put laten ledigen?